Geen producten (0)

Er was eens een blog...

Er was eens een blog...
 

Daar gaan we dan. Bloggen.

Voor mij een hele nieuwe wereld die opengaat. Ik ga het doen. Blogtalent of niet, ik ga met de billen bloot. Schrijven. Gewoon het diepe in. Verbeteren, optimaliseren, en hopelijk onstaan er mooie en interessante blogs die jullie leuk vinden om te lezen, die herkenbaar zijn, interessant zijn, waar je over na gaat denken. Want dat is mijn bedoeling.

Blogs schrijven over alles wat maar te maken heeft met wat ik in mijn webshop Met Je Kop Door De Helft verkoop. Hippe, duurzame, biologische kinderkleding, eerlijke producten, gemaakt met zoveel mogelijk aandacht voor mens en milieu, flora en fauna.

Maar ook over andere mensen en organisaties die heel erg hun best doen om zich in te zetten voor een betere wereld, al is het maar met kleine stapjes tegelijk. Deze initiatieven en/of producten wil ik graag met jullie delen. Je laten weten wat er allemaal mogelijk is, dat er alternatieven zijn.

En natuurlijk de dingen waar ik tegenaan loop in het dagelijks leven. Ook ik moet omschakelen. Me verdiepen in of ik dingen anders wil zoals kleding, verpakkingen en voeding. Of het financieel gezien ook mogelijk is. Dingen waar we allemaal wel tegenaan lopen. Voor mij ook nog een leer- en ontdekfase maar oh zo interessant om je in te verdiepen. Bewustwording. Klinkt goed toch?

 

<-- Naar Met Je Kop Door De Helft

 

 

 

1 Reactie

Cynthia
20 February 2019 om 17:29
1
Klinkt zeker goed! Kom maar door met die blogs ????????

Reageer

AnnulerenWij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.